Tarhon Pui Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Pocat cu tarhon. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de rumenire, bulion suplimentar de pui, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui fiert cu sos de lămâie și tarhon, Somon pocat cu tarhon, și Scoici braconate cu vinetă de tarhon.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați primele opt ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Adăugați pui; acoperiți și fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când sucurile de pui curg limpede. Cu o lingură cu fante, scoateți puiul și legumele într-un vas de servire.
Combinați amidonul de porumb, apa, muștarul și sosul de rumenire, dacă doriți, până se omogenizează; amestecați în lichid de braconaj. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste pui și legume; se presara cu patrunjel.
Serviți peste orez fiert fierbinte, dacă doriți.