Tarhon de pui la grătar cu sos de roșii

Tarhonul de pui la grătar cu sos de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Simply Recipes are 99 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de piept de pui, oțet balsamic, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui la grătar cu sos de muștar-tarhon, File de somon la grătar cu roșii și tarhon, și Creveți Cu Tarhon Și Sos De Roșii.
Instrucțiuni
Faceți ulei de tarhon de usturoi: într-un castron mediu, combinați 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi tocat și 1 lingură de tarhon proaspăt tocat (sau o linguriță de tarhon uscat).
Pregătiți Cotletele de pui: dacă pieptul de pui dezosat și fără piele nu este deja sub formă de cotlet, tăiați-le pe jumătate orizontal sau așezați-le între două bucăți de folie de plastic și folosiți un pounder de carne pentru a le bate într-o grosime uniformă de 1/2 inch.
Presărați cotletele cu sare și piper.
Adăugați-le în amestecul de ulei de măsline, usturoi, tarhon.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți sosul și încălziți grătarul.
grătarul dvs. pentru căldură ridicată și directă.
Faceți sosul de tarhon de roșii: în timp ce grătarul se încălzește (fie că este cărbune sau gaz), pregătiți sosul.
Așezați conservele de roșii într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați până când sunt purificate.
Într-o tigaie saut mediu, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați șalotele tocate și usturoiul și gătiți până când sunt parfumate, mai puțin de un minut.
Adăugați roșiile purificate și apa la șalotă și usturoi.
Adăugați oțetul balsamic și 1 lingură de tarhon proaspăt tocat (sau o linguriță de tarhon uscat).
Se adaugă sare și piper după gust. (Dacă sosul pare prea acid, puteți adăuga un vârf de zahăr pentru a echilibra aciditatea.)
Aduceți la foc mic și reduceți focul pentru a menține un foc foarte mic în timp ce grătați puiul.
Grătiți puiul: Grătați Cotletele de pui până se rumenesc frumos și fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, mai puțin sau mai mult timp, în funcție de cât de groase sunt cotletele.
Se servește cu sos de tarhon de roșii.