Tara De Pui Pateu
Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul tău, Țară de Pui Pate ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, cimbru, port și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Țara Pate (Pâté de Campagne), Țara Sunca Cu Pate, și Franceză Țară Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Se adauga ceapa si usturoiul, si saut 4 minute.
Adăugați ficat de pui; gatiti 2 minute sau pana cand ficatul isi pierde culoarea roz.
Adăugați port și gătiți 3 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă. Mișto.
Așezați amestecul de ficat de pui, sarea și următoarele 5 Ingrediente (sare prin ienibahar) într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până când părțile laterale ale bolului sunt netede, răzuind ocazional.
Adăugați smântâna, pieptul de pui și crema de brânză; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Răspândiți amestecul de pui într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un termometru înregistrează 17
Se răcește; acoperiți și răciți 8 ore.
Se servește la temperatura camerei.