Taquitos de pui și fasole neagră cu smântână Adobo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Taquitos de pui și fasole neagră cu smântână Adobo. O porție conține 134 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fasole, smântână, tortilla de făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Enchiladas picante de pui cu fasole neagră cu sos de smântână de dovleac, Chicken & Green Chile Taquitos cu sos de coriandru-smântână, și Fasole neagră și Chili de vită cu smântână verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti taquitos, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați carnea de pui, și saut 5 minute sau până la făcut.
Puneți puiul într-un robot de bucătărie.
Adăugați brânză, fasole și ardei iute verzi; pulsează de 15 ori sau până când fasolea este tocată grosier.
Lingură aproximativ 3 linguri amestec de pui peste treimea inferioară a fiecărei tortilla; rulati.
Tăiați fiecare tortilla în jumătate; asigurați-vă cu murături din lemn.
Așezați taquitos într-o pungă mare de plastic cu fermoar; congelați până la 3 luni.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați taquitos congelat pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute; întoarceți taquitos și acoperiți cu spray de gătit.
Coaceți încă 10 minute sau până devin aurii.
Pentru a prepara smântână adobo, combinați smântână, coriandru și chipotle chile. Se amestecă bine.