Apple Tapiocan este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 188 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tapioca cu gătit rapid, nucșoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca de Tapioca cu felii proaspete de mere, Budinca De Tapioca, și Tapioca De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Aranjați merele într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Într-o cratiță, combinați apa, zahărul brun, tapioca, sucul de lămâie, sarea și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Tapioca
Măr
Nucșoară
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Se lasă să stea 5 minute. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
3
Se toarnă peste mere. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când merele sunt fragede.