Tapenadă de smochine și măsline
Tapenada de smochine și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic, cimbru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), Tapenadă de smochine și măsline, și Tapenadă De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele și apa într-o cratiță la foc mediu. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, iar lichidul s-a redus.
Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic, rozmarinul, cimbru și cayenne.
Adăugați măsline și usturoi și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
Desfaceți blocul de brânză cremă și așezați-l pe un platou de servire. Puneți tapenada peste brânză și presărați cu nuci.
Serviți cu felii de pâine franceză sau biscuiți.