Tapenadă de măsline și ceapă
Tapenada de măsline și ceapă este o fără gluten, primar și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. Dacă aveți piper, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), Tapenadă De Măsline, și Tapenadă De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă cimbru și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă vinul și oțetul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți 8 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând ocazional.
Așezați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie.
Adăugați măslinele și piperul negru și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului.