Tanya dulce Chex se amestecă

Tanya dulce Chex se amestecă
Tanya Sweet Chex Mix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 293 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sirop karo, aromă de imitație de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dulce Chex Se Amestecă, Scorțișoară Zahăr Dulce Chex Mix, și Chex, dulce și picant, gustare la Pub.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții18
Scor De Sănătate15
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista