Tangerine souffl cu Coulis de citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Tangerine souffl Londra cu coulis de citrice. Această rețetă face 6 porții cu 249 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de 2 lingurițe de coajă de mandarină rasă fin, cremă de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat), Cocktail de citrice de iarnă, mandarină dublă, și Salată De Ton, Fenicul, Avocado Și Mandarină Cu Vinetă De Citrice.
Instrucțiuni
Pur mandarine, suc de tangerine, zahăr și 1 lingură suc de lămâie într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă printr-un set de filtru peste un castron mediu.
Adăugați mai multsuc de lămâie după gust, dacă doriți. Se răcește laîngroșați ușor, aproximativ 1 oră sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Buttersouffl fel de mâncare; se acoperă cu 2 linguri de zahăr și se lasă deoparte. Se amestecă 2 linguri de suc de mandarină șiamidon de porumb într-un castron mic. Aduceți 1/2 cană suc de mandarină, 3 linguri zahăr și coajă pentru a fierbe într-o cratiță mică, amestecând până când zahărulse dizolvă.
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se amestecăîn mod constant până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron mare; amestecați în lamaiesuc și restul de 2 linguri de suc de mandarină.
Lăsați amestecul de mandarină să se răcească.
Între timp, Așezați albușurile cu cremăde tartru într-un alt castron mare. Folosind un mixer electric cu palete curate și uscate, bătețila viteză medie până se formează vârfuri moi. Cu mașina care rulează, adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr cu linguri, bătând toblend între adaosuri. Continuați să batețimeringue la viteză medie - mare până când se formează vârfuri ferme, lucioase.
Folosind un mixer electric, bateți amestecul de mandarină răcit cu gălbenușuri de ou într-un alt castron mare până la galben deschis și PAL, aproximativ 3 minute. Amestecați ușor 1/2 cană de bezea, apoi pliați cu grijă bezea rămasă.
Transferați amestecul în vasul souffl preparat.Suprafață netedă, dacă se dorește.
Se introduce souffl-ul în cuptor; se reduce temperatura la 375-ul.
Coaceți până când se fixează în jurul marginilor, dar încăușor clătinat în centru, aproximativ 40 de minute.
Praf cu zahăr pudră și servițiimediat. Scoateți pe farfurii și stropiți cu coulis de citrice, trecând orice coulis rămas alături.