Tandoori-Pui Condimentat
Puiul condimentat Tandoori este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 279 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 21 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ceapă, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tandoori-Piept De Pui Condimentat, Tandoori - pui condimentat cu Chutney de roșii-ghimbir, și Tandoori - pui prăjit la cuptor condimentat (fără cereale).
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți broilerul la mare.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu sare.
Așezați puiul pe tigaia preîncălzită acoperită cu spray de gătit. Se fierbe în treimea inferioară a cuptorului timp de 15 minute sau până se termină, întorcându-se după 7 minute.