Tamarind-frigarui de miel glazurat cu gust de caise uscate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de miel glazurat cu Tamarind cu gust de caise uscate. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.36 pe portie. O porție conține 349 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, pastă de tamarind, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de rață glazurat de Tamarind cu gust de ananas la grătar și ceapă murată, Frigarui de vita la gratar cu rosii uscate la soare, și Frigarui De Miel Glazurat Cu Afine.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă caisele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca. Condimentați gustul după gust cu sare și piper. (Glazura și gustul pot fi făcute cu 1 zi înainte; acoperiți separat și răciți. Aduceți gustul la temperatura camerei. Se amestecă glazura la foc mediu până se încălzește.)
Filetați bucățile de miel și ceapă pe frigarui, folosind aproximativ 6 bucăți de ceapă și miel pe frigărui. (Frigarui pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Presărați frigarui cu sare și piper. Gratiți mielul până la coacerea dorită, întorcându-vă o dată și ungând cu glazură în ultimul minut de grătar, aproximativ 2 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați frigarui pe platou.
* Disponibil pe piețele indiene.