Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate

Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate
Tamarind-Braised coaste scurte cu trufe Sunchoke pur Aproxume, Nasturel pur Aproxume, și ciuperci Chanterelle glazurate ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 3046 calorii, 81G de proteine, și 251g de grăsime fiecare. Pentru $21.23 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Cu Cartofi Pur Approxe, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați cu generozitate coastele scurte pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
2
Într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați coastele scurte și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
4
Transferați coastele scurte pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
5
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți restul de 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ghimbirul, jalapeo, frunzele de dafin, boabele de piper și cuișoarele și saut, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați oțetul, pasta de tamarind, melasa și hamsiile și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduc cu aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Adăugați bulionul de vită și demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
9
Adăugați coastele scurte arse și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Transferați coastele scurte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
11
Turnați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și aruncați solidele. Întoarceți lichidul de fiert strecurat și coastele scurte în cratița mare, acoperiți și păstrați la cald până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați sunchokes, smântână și unt și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și continuați să fierbeți până când sunchokes sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați sunchokes, rezervând lichidul de gătit, într-un blender sau robot de bucătărie și procesați, adăugând lichidul după cum este necesar, până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron, amestecați trufele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Rezervați câteva frunze de năsturel pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Într-o oală medie cu apă clocotită, albiți nasturelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, se condimentează cu sare și piper și se procesează până se omogenizează. Cu blenderul sau robotul de bucătărie la foc mic, adăugați încet restul de 2 linguri de ulei de măsline și continuați să procesați până se omogenizează și se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron mic și se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Adăugați bulionul de legume și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a glazura ciupercile. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Împărțiți sunchoke pur între 4 farfurii mari. Completați fiecare cu 1 coastă scurtă, apoi împărțiți ciupercile printre farfurii, aranjându-le în jurul coastelor scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
2
Stropiți farfuria cu lichidul de fierbere și năsturelul pur și garnisiți cu frunzele rezervate de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
3
De La Maestru
4
Bucătar, 2013 vulpe

Ingrediente

5fileurifasole verde gata tunsăfasole verde gata tunsă4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)0cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi907ardei habenerocoaste scurte de vită dezosatecoaste scurte de vită dezosate21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, decojiți și tăiați subțiremorcovi, decojiți și tăiați subțire2tulpini de țelină, felii subțiritulpini de țelină, felii subțiri454ardei habenerociuperci chanterelle proaspete, curățate și tăiate (înjumătățite sau sferturi dacă sunt mari)ciuperci chanterelle proaspete, curățate și tăiate (înjumătățite sau sferturi dacă sunt mari)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvitel demi-glacevitel demi-glace2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteRobot de bucătărie sau blenderRobot de bucătărie sau blender2inchghimbir proaspăt, decojit și tocatghimbir proaspăt, decojit și tocat4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1jalape, feliatejalape, feliate1Zest de lamaieZest de lamaie9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne de vită sau bulion de vită cu conținut scăzut de sodiucarne de vită sau bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare de mare fină și piper negru proaspăt măcinatSare de mare fină și piper negru proaspăt măcinat454ardei habenerosunchokes, decojite și feliate subțiresunchokes, decojite și feliate subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpastă de tamarindpastă de tamarind591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat4Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1buchetNasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)Nasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamtrufe negre tocatetrufe negre tocate

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista