Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate

Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate
Tamarind-Braised coaste scurte cu trufe Sunchoke pur Aproxume, Nasturel pur Aproxume, și ciuperci Chanterelle glazurate ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 3046 calorii, 81G de proteine, și 251g de grăsime fiecare. Pentru $21.23 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Cu Cartofi Pur Approxe, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați cu generozitate coastele scurte pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați coastele scurte și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Transferați coastele scurte pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți restul de 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ghimbirul, jalapeo, frunzele de dafin, boabele de piper și cuișoarele și saut, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați oțetul, pasta de tamarind, melasa și hamsiile și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduc cu aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8
Adăugați bulionul de vită și demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Adăugați coastele scurte arse și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați coastele scurte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
11
Turnați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și aruncați solidele. Întoarceți lichidul de fiert strecurat și coastele scurte în cratița mare, acoperiți și păstrați la cald până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați sunchokes, smântână și unt și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și continuați să fierbeți până când sunchokes sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați sunchokes, rezervând lichidul de gătit, într-un blender sau robot de bucătărie și procesați, adăugând lichidul după cum este necesar, până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron, amestecați trufele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Rezervați câteva frunze de năsturel pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Într-o oală medie cu apă clocotită, albiți nasturelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, se condimentează cu sare și piper și se procesează până se omogenizează. Cu blenderul sau robotul de bucătărie la foc mic, adăugați încet restul de 2 linguri de ulei de măsline și continuați să procesați până se omogenizează și se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron mic și se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați bulionul de legume și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a glazura ciupercile. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Împărțiți sunchoke pur între 4 farfurii mari. Completați fiecare cu 1 coastă scurtă, apoi împărțiți ciupercile printre farfurii, aranjându-le în jurul coastelor scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
2
Stropiți farfuria cu lichidul de fierbere și năsturelul pur și garnisiți cu frunzele rezervate de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
3
De La Maestru
4
Bucătar, 2013 vulpe

Ingrediente

5fileurifasole verde gata tunsăfasole verde gata tunsă4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)0Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcoaste scurte de vită dezosatecoaste scurte de vită dezosate21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, decojiți și tăiați subțiremorcovi, decojiți și tăiați subțire2tulpini de țelină, felii subțiritulpini de țelină, felii subțiri454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci chanterelle proaspete, curățate și tăiate (înjumătățite sau sferturi dacă sunt mari)ciuperci chanterelle proaspete, curățate și tăiate (înjumătățite sau sferturi dacă sunt mari)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvitel demi-glacevitel demi-glace2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate4creveți și cu veneRobot de bucătărie sau blenderRobot de bucătărie sau blender2inchghimbir proaspăt, decojit și tocatghimbir proaspăt, decojit și tocat4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1jalape, feliatejalape, feliate1Zest de lamaieZest de lamaie9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne de vită sau bulion de vită cu conținut scăzut de sodiucarne de vită sau bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire4creveți și cu veneSare de mare fină și piper negru proaspăt măcinatSare de mare fină și piper negru proaspăt măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsunchokes, decojite și feliate subțiresunchokes, decojite și feliate subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpastă de tamarindpastă de tamarind591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1buchetNasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)Nasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleytrufe negre tocatetrufe negre tocate

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista