Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate
Tamarind-Braised coaste scurte cu trufe Sunchoke pur Aproxume, Nasturel pur Aproxume, și ciuperci Chanterelle glazurate ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 3046 calorii, 81G de proteine, și 251g de grăsime fiecare. Pentru $21.23 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Cu Cartofi Pur Approxe, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați cu generozitate coastele scurte pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați coastele scurte și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Transferați coastele scurte pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți restul de 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ghimbirul, jalapeo, frunzele de dafin, boabele de piper și cuișoarele și saut, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați oțetul, pasta de tamarind, melasa și hamsiile și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduc cu aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Căni De Făină De Grâu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8
Adăugați bulionul de vită și demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9
Adăugați coastele scurte arse și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați coastele scurte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
11
Turnați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și aruncați solidele. Întoarceți lichidul de fiert strecurat și coastele scurte în cratița mare, acoperiți și păstrați la cald până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați sunchokes, smântână și unt și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și continuați să fierbeți până când sunchokes sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați sunchokes, rezervând lichidul de gătit, într-un blender sau robot de bucătărie și procesați, adăugând lichidul după cum este necesar, până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron, amestecați trufele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Trufe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Rezervați câteva frunze de năsturel pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
2
Într-o oală medie cu apă clocotită, albiți nasturelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, se condimentează cu sare și piper și se procesează până se omogenizează. Cu blenderul sau robotul de bucătărie la foc mic, adăugați încet restul de 2 linguri de ulei de măsline și continuați să procesați până se omogenizează și se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron mic și se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați bulionul de legume și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a glazura ciupercile. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Împărțiți sunchoke pur între 4 farfurii mari. Completați fiecare cu 1 coastă scurtă, apoi împărțiți ciupercile printre farfurii, aranjându-le în jurul coastelor scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Anghinare Din Ierusalim
2
Stropiți farfuria cu lichidul de fierbere și năsturelul pur și garnisiți cu frunzele rezervate de năsturel.
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.