Tamale Poblano Prăjite
Această rețetă face 20 de porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tamales Poblano prăjite ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de porumb, brânză mozzarella, Aluat de tamale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Poblano prăjit și Tamale de brânză, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamale De Vită, Poblano Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte timp de 30 de minute sau lăsați să stea peste noapte în apă la temperatura camerei. Pregătiți rețeta de aluat Tamale, adăugând frunzele de epazot tocate cu făina.
Asamblați tamalele răspândind 2 linguri. din amestecul masa (aluat tamale) într-un dreptunghi de 3x2 inci în centrul fiecărei coji de porumb, lăsând aproximativ 2 inci goi în partea de sus a cojii. Lingura 1 Lingura. din ardei și 1 linguriță. de brânză în centrul amestecului masa pe fiecare coajă; pliați peste părțile laterale ale cojii și ambele capete pentru a închide complet umplutura.
Stați tamalele într-un coș cu aburi într-o oală mare umplută 1/4 plină cu apă. (Asigurați-vă că tamalele nu ating apa.) Aduceți apa la fiert; acoperi. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar.
Scoateți tamalele din coșul cu aburi; se răcește ușor. Se acoperă cu TACO BELL Salsa groasă și groasă chiar înainte de servire, dacă se dorește.