Tamale Poblano Prăjite

Tamale Poblano Prăjite
Această rețetă face 20 de porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tamales Poblano prăjite ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de porumb, brânză mozzarella, Aluat de tamale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Poblano prăjit și Tamale de brânză, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamale De Vită, Poblano Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte timp de 30 de minute sau lăsați să stea peste noapte în apă la temperatura camerei. Pregătiți rețeta de aluat Tamale, adăugând frunzele de epazot tocate cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Coji De PorumbCoji De Porumb
EpazotEpazot
TamaleTamale
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Asamblați tamalele răspândind 2 linguri. din amestecul masa (aluat tamale) într-un dreptunghi de 3x2 inci în centrul fiecărei coji de porumb, lăsând aproximativ 2 inci goi în partea de sus a cojii. Lingura 1 Lingura. din ardei și 1 linguriță. de brânză în centrul amestecului masa pe fiecare coajă; pliați peste părțile laterale ale cojii și ambele capete pentru a închide complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
TamaleTamale
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Stați tamalele într-un coș cu aburi într-o oală mare umplută 1/4 plină cu apă. (Asigurați-vă că tamalele nu ating apa.) Aduceți apa la fiert; acoperi. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți tamalele din coșul cu aburi; se răcește ușor. Se acoperă cu TACO BELL Salsa groasă și groasă chiar înainte de servire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista