Talpă umplută cu șofran: Sogliole Ripiene este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, frunze de dafin, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Talpă Umplută, Fructe De Mare Umplute Unic, și Talpă umplută cu creveți.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați capetele și oasele de pește, ceapa cu cuișorul, morcovul, țelina, frunza de dafin, boabele de piper, sarea și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă 1 litru de apă și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 30 de minute, până când lichidul este redus cu puțin mai puțin de jumătate. Se strecoară lichidul într-o cratiță mică și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Condimentează fileurile de talpă cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fileuri De Talpă
4
Așezați câteva frunze de spanac pe 1 parte a fiecărui file. Împărțiți carnea de crab uniform între cele patru fileuri și întindeți-o peste spanac. Se acoperă cu o parte din stafide și nuci de pin și se rostogolește fiecare file. Asigurați-vă cu o scobitoare sau un șir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Crabmeat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Într-un mortar și pistil, combinați șuvițele de șofran cu zahărul și zdrobiți împreună pentru a forma o pastă nisipoasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați fileurile de talpă umplute și gătiți pe toate părțile până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Între timp, aduceți bulionul de pește la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Îndepărtați mănunchiurile de pește pe o farfurie și adăugați fumetul clocotit, răzuind fundul tăvii sotate cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați amestecul de șofran și Prosecco și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate,apoi adaugati untul, putin cate putin, pana cand este absorbit. Întoarceți mănunchiurile de pește în tigaie pentru a le încălzi, apoi serviți imediat.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.