Talpă umplută cu creveți
Ai nevoie de un fel principal pescatarian? Talpa umplută cu creveți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 433 de calorii. Pentru 4,66 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați pâine, praf de ceapă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Rețete similare includ Talpa umplută cu creveți, Talpa umplută cu crab și creveți și Talpa umplută la cuptor cu sos de creveți.
Instrucțiuni
Stropiți fileurile cu suc de lămâie și sare de ceapă; pus deoparte.
Turnați 2 linguri de unt într-un recipient de 8 inci. vas pătrat care se poate folosi în cuptorul cu microunde.
Adaugati crevetii, laptele, telina si patrunjelul. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1 până la 1-1/2 minut sau până când țelina este fragedă. Se amestecă cuburile de pâine.
Puneți amestecul de creveți pe fileuri. Începând cu o parte scurtă, rulați fiecare și asigurați-l cu scobitori.
Puneți într-un vas puțin adânc uns, care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
Se unge cu untul rămas; se presară cu boia.
Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 4-6 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Aruncați scobitorii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Sole. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Cupcake Vineyards Pinot Noir]()
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.