Talpă Megrim Prăjită Întreagă Cu Unt De Pătrunjel Caper
Talpa Megrim prăjită întreagă cu unt de pătrunjel Caper necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.61 pe portie. O porție conține 819 calorii, 34G de proteine, și 68G de grăsime. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Meuniere De Talpă Cu Sos De Caper De Unt Rumenit, Curcan prăjit rapid cu sos de pătrunjel-Caper, și Talpă cu sos de usturoi-migdale-Caper pentru rețete similare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.