Talpă De Lămâie Cu Unt De Lămâie Miso Și Verdeață De Primăvară
Talpa de lămâie cu unt de lămâie Miso și verdeață de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 376 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 12,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați talpă de lămâie, verdeață de primăvară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri de talpă în unt de lămâie, Talpă cu sos de unt de lămâie, și Verdeață de primăvară cu pansament cu lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.