Talpă Cu Vârf De Roșii
Talpa cu vârf de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 3,25 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, file de somn, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Talpă Cu Vârf De Crumb, Talpă prăjită cu castraveți și Salsa de roșii, și Talpă de lămâie cu Risotto de roșii-măsline.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Se transferă într-un 1-qt uns. vas de copt.
Așezați fileul peste ceapă.
Se presară sare și piper. Se acoperă cu felii de roșii.
Combinați untul și usturoiul praf; se toarnă peste roșii.
Se coace, neacoperit, la 350 km.14-18 minute sau pana cand pestele se descuama usor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.