Talpă cu struguri
Talpa cu struguri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unic Piccata Cu Unt Brun Și Struguri, Sole Piccata, și Talpă Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, fierbeți șalotele și 1/4 cană de apă până când tigaia este uscată. Amestecați șalotele des până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se fierbe la foc mare până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați lapte, cereale și 2/3 cană de struguri (amestecul se va coagula) și amestecați până la fierbere.
Într-un blender, sos de piure. Condimentează după gust cu sare și piper.
Aranjați peștele într - o caserolă superficială de 2 1/2 până la 3 litri.
Se toarnă sosul peste pește.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când peștele este opac, dar cu aspect umed în cea mai groasă parte (tăiat la test), 8 până la 10 minute.
Clătiți și uscați tigaia.
Se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați strugurii rămași. Agitați tigaia până când strugurii sunt fierbinți, aproximativ 2 minute.