Talpă Cu Sos De Cremă De Tarhon

Talpă Cu Sos De Cremă De Tarhon
Talpa cu sos de cremă de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 209 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fileuri de talpă, crenguță de cimbru, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Talpă cu sos de unt de tarhon, Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon, și Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileuri de talpă cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Rulați, începând cu capătul mic. Asigurați-vă cu murături din lemn. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Combinați vinul alb și următoarele 4 ingrediente într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pește înfășurat; aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Îndepărtați fileurile cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Creșteți căldura la mare și gătiți amestecul de vin 5 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Combinați jumătate și jumătate și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se adaugă la amestec în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se ia de pe foc; adăugați smântână, rămânând 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând până se combină bine. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă 1 linguriță de tarhon în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se toarnă sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Garnisiți cu frunze de tarhon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista