Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice

Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice
Talpa cu crustă de nuci cu Salsan de citrice este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână petrale, suc din salsa de citrice, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu crustă de condimente cu Salsa de citrice, Pachete Cu Talpă De Citrice, și Talpă cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați sucul din salsa de citrice. Dacă este necesar, adăugați suc de portocale pentru a face 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Așezați fileurile de talpă într-o pungă de plastic grea cu fermoar și turnați suc. Sigilați punga și răciți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați caju până la măcinat fin. Într-un castron puțin adânc, amestecați nucile cu panko, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, ridicați fileurile din suc. Înmuiați fiecare în ou, apoi în amestec de caju pentru a acoperi. Lucrând în loturi, așezați fileurile într-un singur strat în tigaie (nu aglomerați). Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 2 minute; întoarceți cu o spatulă largă și gătiți până când cealaltă parte este rumenită și peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie; păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați pentru a prăji peștele rămas, ștergând tigaia cu prosoape de hârtie și adăugând 2 linguri de ulei între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați fileurile în farfurii și acoperiți cu salsa de citrice; serviți imediat cu salsa rămasă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista