Talpă Coaptă Cu Sparanghel
Talpa coaptă cu sparanghel este o vegetarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 11 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Talpă coaptă și sparanghel prăjit cu susan, File de copt de talpă, și File De Talpă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți peștele și sparanghelul
Preîncălziți un cuptor la 204°.Ungeți un vas de copt superficial de 9 pe 13 inci.Aranjați sulițele de sparanghel într-un singur strat în vasul pregătit și condimentați ușor cu sare. Condimentați fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper și așezați-le deasupra sparanghelului.
Coaceți până când fileurile încep să se desprindă la capetele cozii și sparanghelul este fraged, aproximativ 7 minute, în funcție de grosimea fileurilor.Faceți sosul
Între timp, într-o cratiță la foc mic, topiți untul cu coaja de lămâie.
Bateți făina și gătiți, amestecând, până când amestecul începe să se coloreze, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul și sucul de lămâie și bateți energic pentru a rupe orice bulgări. Gatiti sosul, batand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.Împărțiți fileurile de pește și sparanghelul între farfurii individuale, lingurați sosul peste fileuri și serviți imediat.
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Seafood, de Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).