Talpă Coaptă Cu Sparanghel

Talpă Coaptă Cu Sparanghel
Talpa coaptă cu sparanghel este o vegetarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 11 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Talpă coaptă și sparanghel prăjit cu susan, File de copt de talpă, și File De Talpă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți peștele și sparanghelul
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Preîncălziți un cuptor la 204°.Ungeți un vas de copt superficial de 9 pe 13 inci.Aranjați sulițele de sparanghel într-un singur strat în vasul pregătit și condimentați ușor cu sare. Condimentați fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper și așezați-le deasupra sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De PeșteFile De Pește
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți până când fileurile încep să se desprindă la capetele cozii și sparanghelul este fraged, aproximativ 7 minute, în funcție de grosimea fileurilor.Faceți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-o cratiță la foc mic, topiți untul cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Bateți făina și gătiți, amestecând, până când amestecul începe să se coloreze, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați bulionul și sucul de lămâie și bateți energic pentru a rupe orice bulgări. Gatiti sosul, batand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.Împărțiți fileurile de pește și sparanghelul între farfurii individuale, lingurați sosul peste fileuri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De PeșteFile De Pește
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Seafood, de Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Revista