Taleggio și panini de pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Taleggio și panini de pere. Această rețetă face 4 porții cu 608 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, piersici, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Speck, Taleggio Și Gem De Smochine Panini, Panini cald cu Taleggio, Radicchio la grătar și Speck, și Șuncă consistentă și Panini de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți mașina panini.
Tăiați pâinea ciabatta în 4 bucăți egale. Înjumătățiți fiecare bucată pe orizontală pentru a face 4 sandvișuri.
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și așezați jumătatea inferioară a feliilor de pâine în mașina panini într-un singur strat.
Se încălzește până la aur, aproximativ 3 până la 4 minute. Continuați cu feliile de pâine rămase.
În timp ce feliile de sus ale pâinii sunt în mașina Panini, începeți să formați sandvișurile. Împărțiți brânza printre pâinea caldă. Acoperiți brânza cu felii de fructe.
Stropiți fructele cu miere.
Se presară cu sare și piper. Sus, cu o mână de rucola.
Așezați jumătatea superioară încălzită a pâinii peste rucola și întoarceți sandvișul concurat la mașina panini timp de 1 până la 2 minute mai mult pentru a termina topirea brânzei.
Scoateți din mașina panini.
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți imediat.