Taiteii bunicii II
Fidea bunicii II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Fidea de ou a bunicii, Fidea de casă a bunicii Ruth, și taitei de legume | cum se fac taitei de legume / taitei de legume usor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oul, sarea, laptele.
Adăugați făină. (Pentru tăiței mai groși adăugați praf de copt în făină înainte de amestecare.) Separați în două bile.
Se întinde aluatul și se lasă să stea 20 de minute.
Se taie în fâșii și se întinde la uscat-praf cu puțină făină.
Lăsați să se usuce aproximativ 2 ore.
Puneți în supă fierbinte-gătiți timp de aproximativ 10 minute.