Taitei Hokkien cu carne de porc
Tăiței Hokkien cu carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 418 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei gras, mazăre de zăpadă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Singapore Hokkien Mee, Rețetă Singapore Hokkien Mee, și Orez prajit Hokkien (circulat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile într-un vas termorezistent, acoperiți cu apă clocotită și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute pentru a se înmuia.
Scurgeți și tăiați ciupercile în fâșii subțiri.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Amestecați sosul de stridii, sosul de soia și mierea împreună într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la foc mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de 15 secunde.
Se adaugă ardeiul roșu, se prăjește 3 minute, apoi se adaugă mazărea de zăpadă și se prăjește 1 minut, până devin verde aprins.
Între timp, adăugați tăiței în apa clocotită și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați carnea de porc în wok, turnați amestecul de sos de stridii și aruncați la foc timp de 1 minut, până când totul este încălzit.
Scurgeți tăiței, amestecați cu carnea de porc și legumele prăjite și serviți fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;