Reteta taitei de orez thailandez cu pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $2.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 368 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde subțire, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Thailandezi De Orez Cu Nucă De Cocos Cu Pui, Pui Thailandez de 15 Minute cu tăiței de orez, și Salată de pui thailandeză cu tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri de suc și pui într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Înmuiați tăiței în apă fierbinte 15 minute sau până când sunt oarecum moi, dar încă ușor masticabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
4
Se scurge bine.
5
Combinați restul de 2 linguri de suc, zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin pasta de chile). Se amestecă 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Suc
Zahăr
Sare
6
Încălziți un wok mare sau o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți puiul din suc; aruncați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
9
Adăugați puiul în tigaie; se prăjește 4 minute sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se transferă într-un castron mare; se presară cu 1/8 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ceapă verde, ghimbir și usturoi; se prăjește 45 de secunde sau doar până devine auriu și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Ghimbir
13
Adăugați tăiței; gatiti 30 de secunde, aruncand bine. Se amestecă amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Zahăr
14
Adăugați pui; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
15
Așezați 1 1/4 căni de amestec de tăiței pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 2 linguri de busuioc, 1 lingură de lemongrass și 1 lingură de șalotă.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.