Rețeta taitei de cânepă și dovlecei chinezi crude este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 266 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați miso, ginger, tamari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, Taitei cruzi de dovlecei cu Pesto din seminte de canepa, și Taitei De Dovlecei Chinezi Cruzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tăiței și ardeiul gras tocat într-un castron mare și aruncați.Amestecați toate ingredientele rămase împreună, cu excepția semințelor de cânepă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Semințe De Cânepă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă sosul într-un borcan de zidărie de sticlă și se amestecă semințele de cânepă.Chiar înainte de servire, turnați aproximativ 1/2 cană de sos peste amestecul de tăiței și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cânepă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
3
Adăugați mai mult sos, dacă doriți.Păstrați orice sos rămas într-un borcan de zidărie de sticlă și folosiți-l ca baie pentru legume sau pansament pentru salată.