Taitei De Cânepă Și Dovlecei Crude Chinezești
Rețeta taitei de cânepă și dovlecei chinezi crude este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 266 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați miso, ginger, tamari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, Taitei cruzi de dovlecei cu Pesto din seminte de canepa, și Taitei De Dovlecei Chinezi Cruzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței și ardeiul gras tocat într-un castron mare și aruncați.Amestecați toate ingredientele rămase împreună, cu excepția semințelor de cânepă.
Se toarnă sosul într-un borcan de zidărie de sticlă și se amestecă semințele de cânepă.Chiar înainte de servire, turnați aproximativ 1/2 cană de sos peste amestecul de tăiței și aruncați pentru a amesteca.
Adăugați mai mult sos, dacă doriți.Păstrați orice sos rămas într-un borcan de zidărie de sticlă și folosiți-l ca baie pentru legume sau pansament pentru salată.