Taitei asiatici în bulion
Taitei asiatici în bulion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet de orez, tofu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza tofu ai putea urma acest curs principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Taitei asiatici în bulion cu legume și Tofu, Bulion Asiatic Cu Creveți Prăjiți, Scoici Și Tăiței Soba, și Cinci bucăți de fidea longevitate pentru Anul Nou de la ' Easy Asian Noodles.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, aproximativ 8-10 minute, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și împărțiți între 4 boluri mari de servire.
Combinați apa, sosul de soia, Mirina, oțetul și ghimbirul într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la foc mic.
Adăugați tofu sau friptură; se fierbe 4 minute sau până se fierbe.
Împărțiți salata verde, ridichea, morcovul și ceapa verde printre boluri. Polonic bulion fierbinte și tofu sau friptură peste taitei.
Stropiți fiecare porție cu câteva picături de sos fierbinte și ulei de susan, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Mulderbosch Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.