Tailgating Sangria

Tailgating Sangria
Tailgating Sangria ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 24 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de rom, roți de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tailgating Cârnați, Tailgating Burgeri, și Tailgating Asiatice Aripi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
2 căni sirop simplu (cantități egale zahăr și apă, încălzite până se dizolvă zahărul; răcit);
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Într-un recipient de apă îmbuteliată de 2 1/2 galon sau alt vas mare, adăugați gheața, apoi fructele și urmați cu lichidele. Acoperiți partea de sus și agitați bine. Răsturnați pe dozator și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă îmbuteliatăApă îmbuteliată
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Revista