Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.86 pe portie. O porție conține 746 calorii, 42G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, carne de porc, tagliatelle de ouă și băț de țelină. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu carpa de rata 4, și Tagliatelle cu ragu de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cățelele de usturoi, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați lăstarul verde din centru. Încălziți ușor usturoiul și uleiul într-o tigaie mare (suficient de mare pentru a arunca pastele mai târziu). Pe măsură ce începe să se coloreze, scoateți focul și lăsați usturoiul să se infuzeze timp de 5 minute, apoi aruncați-l.
Puneți ceapa și țelina în uleiul parfumat de usturoi, presărați cu puțină sare și reveniți la o căldură blândă.
Lăsați-le să se înmoaie, fără colorare, timp de 8-10 minute. Ar trebui să transpire mai degrabă decât să se prăjească, așa că, dacă auziți sfârâit, adăugați apă, câte o lingură pe rând.
Adăugați pancetta și gătiți încă 6minute, adăugând apă ca înainte. Se amestecă carnea de porc și se aprinde focul. Nu colorați prea mult carnea și evitați să o rupeți.
Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore, apoi condimentați.
Se toarnă 200 ml / -14°L oz apă, se acoperă și se fierbe timp de 20-25 de minute.
Se amestecă în puțină apă dacă amestecul devine prea uscat.
În timp ce cârpa se gătește, puneți o tigaie cu multă apă la fiert. Radeți parmezanul și coaja de la lămâie.
Când apa este la fierbere, adăugați 2 lingurițe de sare, apoi pastele. Acoperiți parțial, readuceți la fierbere, dați-i o agitare bună și reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Gustați pastele cu 2 minute înainte de momentul de pe pachet, amintiți-vă că va continua să gătească în timp ce este aruncat cu cârpa.
Scurgeți pastele, rezervând puțină apă pentru paste. Transferați imediat pastele în tigaie și aruncați bine la foc mic. Sfat în parmezan și aruncați bine.
Adăugați apă pentru Paste pentru a dilua sau brânză suplimentară pentru a absorbi excesul de lichid și amestecați din nou.
Aruncați coaja de lămâie și pătrunjelul.