Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese
Tagliatelle alla Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 585 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte, pătrunjel cu frunze plate, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Rag alla bolognese (sos Bolognese), Tagliatelle Bolognese, și Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă Marcella Hazan cu sos de carne Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa tocată, țelina tocată și morcovul tocat; gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați vițel măcinat, carne de porc măcinată, 1 linguriță sare și piper; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă vinul. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se amestecă pasta de roșii. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați 5 crenguțe de pătrunjel și următoarele 3 ingrediente (prin cimbru) pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Adăugați punga de brânză și laptele în tigaie; aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic 1 oră sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Aruncați punga cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Aduceți 6 litri de apă și restul de 1 lingură de sare la fiert într-o oală de 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați paste în oală; se amestecă. Acoperiți; întoarceți apa la fierbere. Descoperiți și gătiți 8 minute sau până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere.
10
Așezați 1 cană de paste în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci; lingurați aproximativ 3/4 cană de sos peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Presărați fiecare cu 1 lingură de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12
Notă de vin: o pastă cu sos Bolognese are nevoie de un vin care să echilibreze bogăția cărnii de porc, vițel și pancetta, plus să reflecte aciditatea pastei de roșii. Un vin făcut din struguri sangiovezicum ar fi Chiantieste ideal. Optează special pentru un Chianti Classico, care este mai bogat și mai pământesc decât Chianti de bază. Un vin excelent pentru preț este Banfi Chianti Classico 2005 (14 dolari). Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista