Tagine de miel, măsline și ceapă caramelizată

Tagine de miel, măsline și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagine de miel, măsline și ceapă caramelizată. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, vin, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Slow-cooker miel, caise și măsline Tagine, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tortilla cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 150C / 300 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți toate ingredientele într-o caserolă sau într-o tigaie grea, turnând ultimul vin și dând totul o agitare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aduceți tigaia la fierbere, apoi fixați capacul și puneți-l în cuptor timp de 2 ore sau până când mielul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista