Tacos în 2 stiluri: Halibut și carne de vită

Tacos în 2 stiluri: Halibut și carne de vită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tacos în 2 stiluri: Halibut și carne de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.63 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 757 calorii, 63G de proteine, și 36g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, coriandru, untură de pășunat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tacos De Vită În Stil Coreean, Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean, și Tacos clasic de vită în stil American pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separat, tocați halibutul și carnea de vită în bucăți de mușcătură.Separat, aruncați halibutul și carnea de vită în Cupa spice frecați, rezervați.Curățați ardeii roșii, îndepărtând semințele și membranele, apoi feliați subțire.Tăiați subțire ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
HalibutHalibut
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți 1 lingură de grăsime într-o tigaie din fontă foarte, foarte fierbinte până la sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardei și ceapă și amestecați-le până când sunt doar vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ardei și ceapă și amestecați-le până când sunt doar vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți legumele din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați încă o lingură de grăsime în tigaie. Când grăsimea este sfârâit, adăugați carnea de vită tocată condimentată în tigaie și amestecați până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți carnea de vită din tigaie, adăugați uleiul rămas și amestecați halibutul până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți halibutul cu varză, coriandru și avocado și serviți friptura cu brânză, ardei și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
HalibutHalibut
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista