Tacos în 2 stiluri: Halibut și carne de vită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tacos în 2 stiluri: Halibut și carne de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.63 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 757 calorii, 63G de proteine, și 36g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, coriandru, untură de pășunat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tacos De Vită În Stil Coreean, Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean, și Tacos clasic de vită în stil American pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separat, tocați halibutul și carnea de vită în bucăți de mușcătură.Separat, aruncați halibutul și carnea de vită în Cupa spice frecați, rezervați.Curățați ardeii roșii, îndepărtând semințele și membranele, apoi feliați subțire.Tăiați subțire ceapa.
Încălziți 1 lingură de grăsime într-o tigaie din fontă foarte, foarte fierbinte până la sfârâit.
Adăugați ardei și ceapă și amestecați-le până când sunt doar vezicule.
Adăugați ardei și ceapă și amestecați-le până când sunt doar vezicule.
Scoateți legumele din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați încă o lingură de grăsime în tigaie. Când grăsimea este sfârâit, adăugați carnea de vită tocată condimentată în tigaie și amestecați până când este gata.
Scoateți carnea de vită din tigaie, adăugați uleiul rămas și amestecați halibutul până când este gata.
Serviți halibutul cu varză, coriandru și avocado și serviți friptura cu brânză, ardei și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.