Tacos ușor de friptură cu porumb carbonizat și Sriracha

Rețeta easy Skillet Steak Tacos cu porumb carbonizat și Sriracha ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 25 minute. O porție conține 572 calorii, 56G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, usturoi, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tacos ușor de curcan și dovlecei cu Sriracha, Tacos de friptură cu Salsa carbonizată, și Friptură și Tacos de legume carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați chimenul, coriandrul, pudra de chili, oregano, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru măcinat într-un castron. Frecați agresiv în friptură, astfel încât să fie prelucrată în toate fisurile și crăpăturile.
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie din fontă cu fund greu de 12 inci sau oțel inoxidabil la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați jumătate de friptură fără a suprapune sau aglomera tigaia și gătiți până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 3 minute. Răsturnați și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 130 F pe un termometru citit instant, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie mare pentru a vă odihni. Repetați cu uleiul și friptura rămase și apoi adăugați în farfurie.
Reduceți căldura la mediu și adăugați porumbul. Gatiti fara sa va miscati pana cand este bine carbonizat, aproximativ 3 minute. Amestecați, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și continuați să gătiți până când sunt bine carbonizate pe mai multe părți, aproximativ 6 minute în total.
Adăugați jalapele, ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați suc de lămâie și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Condimentează după gust cu sare și piper și reduce focul la minim.
Întindeți tortilele peste amestec, suprapunându-se după cum este necesar. Acoperiți și gătiți până când tortilele sunt înmuiate și calde, aproximativ 1 minut. Între timp, feliați friptura subțire împotriva bobului.
Așezați tortilla pe farfurii de servire și acoperiți cu amestecul de porumb. Se acoperă cu friptură, o păpușă de iaurt și un strop de sriracha după dorință.
Se presară cu mentă și se servește imediat cu pene de var.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.