Tacos Snapper cu cremă Chipotle

Tacos Snapper cu cremă Chipotle
Snapper Tacos cu cremă Chipotle ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.76 pe portie. Acest fel principal are 416 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, coajă de tei, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu cremă Chipotle și Guacamole, Tacos de pește cu cremă Chipotle, și Tacos de creveți cu cremă Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântână, 1/8 linguriță sare și chile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
2
Combinați 1/2 cană de ceapă și 1/2 cană de Roșie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 cană de ceapă, 1 cană de roșii, chimen, 1/2 linguriță de sare, scorțișoară și usturoi tocat; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă coriandru. Aranjați peștele peste amestecul de ceapă în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute. Întoarceți peștele; acoperiți și gătiți 2 minute. Rupeți peștele în bucăți. Se amestecă coaja și sucul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ScorțișoarăScorțișoară
TomateTomate
ChimenChimen
SucSuc
CeapăCeapă
PeștePește
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți fiecare tortilla cu 1/2 cană amestec de pește și 1/4 cană amestec de ceapă rezervat; completați fiecare porție cu 2 linguri cremă chipotle. Îndoiți în jumătate sau înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CremăCremă
CeapăCeapă
PeștePește
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista