Tacos picant de pește cu sos proaspăt de Lime
Tacos de pește picant cu sos proaspăt de Lime necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salată de varză, amestecul de condimente taco, Chile jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Tacos picant de pește cu sos proaspăt de Lime, Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-lime și Blac picant, și Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Condimentează fileurile de tilapia cu condimente taco.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti pestele in ulei incins pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se taie în bucăți de mușcătură.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți cojile de taco în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Amestecați iaurtul, sucul de lămâie, zahărul, coaja de tei și sarea împreună într-un castron mare. Se amestecă amestecul de salată de varză, coriandru și jalapeno; lăsați să stea 5 minute.
Puneți aproximativ 1/4 cană de pește și 1/4 cană de amestec de salată de varză în fiecare coajă de taco. Se acoperă fiecare cu 1 lingură de Roșie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.