Slow-aragaz picant Beerbacoa Tacos este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,93 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză queso fresco, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Tacos De Porc Picant Cu Aragaz Lent, Tacos Cu Ananas De Porc Picant Cu Aragaz Lent, și Tacos Picant De Pui Wonton Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mare. Condimentați pieptul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie. Gatiti pieptul in ulei aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Transferați cu grijă pieptul în aragazul lent și adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, în blender, puneți ingredientele de salsa chipotle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă jumătate de salsa în aragaz lent (aproximativ 1 cană). Acoperiți și refrigerați salsa rămasă. Acoperiți aragazul lent; gatiti la foc mare 4 pana la 4 1/2 ore sau pana cand pieptul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Între timp, în aceeași tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei; se încălzește la foc mare. Se amestecă felii de ceapă. Reduceți căldura medie-scăzută și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este caramelizată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți pieptul din aragazul lent și tăiați cu furculița. Reîncălziți ceapa caramelizată. Puneți pieptul în fiecare coajă de taco și acoperiți cu ceapă caramelizată. Lingură 1 lingură salsa rezervată peste fiecare; se acoperă cu queso fresco și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Queso Fresco
1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.