Tacos Picant BEERbacoa

Tacos Picant BEERbacoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tacos picant BEERbacoa. O porție conține 299 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână scoici stand 'n taco, brânză queso fresco, bere mexicană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Tacos Picant Beerbacoa Cu Aragaz Lent, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Coreeană picant ananas BBQ Tacos de pui), și Tacos Picant De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mare. Condimentați pieptul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie. Gatiti pieptul in ulei aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Transferați cu grijă pieptul în aragazul lent și adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, în blender, puneți ingredientele de salsa chipotle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă jumătate de salsa în aragaz lent (aproximativ 1 cană). Acoperiți și refrigerați salsa rămasă. Acoperiți aragazul lent; gatiti la foc mare 4 pana la 4 1/2 ore sau pana cand pieptul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Între timp, în aceeași tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei; se încălzește la foc mare. Se amestecă felii de ceapă. Reduceți căldura medie-scăzută și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este caramelizată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți pieptul din aragazul lent și tăiați cu furculița. Reîncălziți ceapa caramelizată. Puneți pieptul în fiecare coajă de taco și acoperiți cu ceapă caramelizată. Lingură 1 lingură salsa rezervată peste fiecare; se acoperă cu queso fresco și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Queso FrescoQueso Fresco
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții16
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista