Tacos Picant BEERbacoa

Tacos Picant BEERbacoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tacos picant BEERbacoa. O porție conține 299 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână scoici stand 'n taco, brânză queso fresco, bere mexicană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Tacos Picant Beerbacoa Cu Aragaz Lent, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Coreeană picant ananas BBQ Tacos de pui), și Tacos Picant De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mare. Condimentați pieptul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie. Gatiti pieptul in ulei aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Transferați cu grijă pieptul în aragazul lent și adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, în blender, puneți ingredientele de salsa chipotle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă jumătate de salsa în aragaz lent (aproximativ 1 cană). Acoperiți și refrigerați salsa rămasă. Acoperiți aragazul lent; gatiti la foc mare 4 pana la 4 1/2 ore sau pana cand pieptul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Între timp, în aceeași tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei; se încălzește la foc mare. Se amestecă felii de ceapă. Reduceți căldura medie-scăzută și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este caramelizată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți pieptul din aragazul lent și tăiați cu furculița. Reîncălziți ceapa caramelizată. Puneți pieptul în fiecare coajă de taco și acoperiți cu ceapă caramelizată. Lingură 1 lingură salsa rezervată peste fiecare; se acoperă cu queso fresco și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Queso FrescoQueso Fresco
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții16
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista