Tacos Picadillo Vegetarian
Rețeta Tacos Picadillo Vegetarian este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână patty fără carne, tortilla de făină, garnitură: crenguțe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Picadillo Tacos, Tacos Crocant Picadillo, și Friptură Picadillo Tacos Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti fără carne se sfărâmă în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 3 până la 4 minute. Se amestecă morcovii, ceapa și sarea; saut 5 minute.
Adăugați roșiile și ardeii chipotle și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 4 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie.
Serviți amestecul cu tortilla caldă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.