Tacos Moale De Porc Tras
Reteta tras-carne de porc moale Tacos ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 15 minute. O porție conține 92 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, coriandru, salsa tomatillo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați BBQ tras Tacos de porc, Tacos De Porc Tras, și Tacos De Porc Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți carnea de porc conform instrucțiunilor de pe pachet.
Puneți lingura pe tortilla; acoperiți cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.