Tacos moale cu pătrunjel prăjit și lămâie
Reteta Tacos moale cu patrunjel prajit si lamaie este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, pătrunjel creț, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ouă diabolice cu capere prăjite, lămâie și pătrunjel, Creveți prăjiți cu ardei iute, lămâie și pătrunjel, și Tacos De Pui Moale.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 inci ulei până la 375 de litri într - o cratiță de 2 1/2 până la 3 litri, apoi prăjiți pătrunjelul (aveți grijă; uleiul se va stropi) până când frunzele sunt de culoare verde închis, aproximativ 45 de secunde.
Transferați cu o lingură pliată pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Returnați uleiul la 375 km F, apoi prăjiți felii de lămâie, amestecând ocazional, până devin aurii în pete, 1 până la 2 minute.
Se transferă pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Serviți pătrunjel și lămâie învelite în tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.