Tacos de sardină la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas
Tacos de sardină la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1309 calorii, 139g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ananas, macrou american și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tacos de pui Chili Lime cu Salsa de ananas la grătar + meniu săptămânal, Tacos de porc la grătar cu salsa de ananas, și Tacos al Pastor cu Salsa de ananas la grătar.
Instrucțiuni
1
Curățați peștele (pașii 1 și 2 din "Ați găsit peștele", mai jos). Pe ambele părți ale fiecărui pește, tăiați 2 tăieturi diagonale prin carne doar până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Pește
2
Combinați pasta de achiote, 1/4 cană suc de lămâie, sucul de portocale, 2 linguri. ulei, 1/2 linguriță. cayenne și 6 linguri. cilantro tocat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto Paste
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Cayenne Măcinat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pește și frecați peste tot cu marinată, prelucrându-l în bare. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Pește
4
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Scurgeți peștele și frecați cu 1 lingură rămasă. ulei. Într-un castron, combinați ananasul, ceapa, sarea, rămânând 1 lingură. suc de lămâie, 1/8 până la 1/4 linguriță. cayenne și 1/4 cană coriandru tocat; se răcește salsa până se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ananas
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Cayenne Măcinat
Ceapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Pește la grătar, acoperit, până când apar urme și peștele se eliberează atunci când este împins cu clești, aproximativ 3 minute; rotiți ușor și gătiți cealaltă parte, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă largă, transferați peștele pe o placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Clește
7
Serviți pește întreg și lăsați mesenii să-și fileteze singuri (vezi pasul 4, mai jos) sau filetați pește în bucătărie și așezați pe un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
8
Se servește cu salsa, tortilla și crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
9
Ai găsit peștele ... acum ce? Unele piețe le vor curăța pentru dvs., dar dacă nu, o puteți face singur destul de ușor-este nevoie doar de puțină practică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
10
SCALAȚI ȘI TĂIAȚI. Răzuiți ușor solzii cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
11
Tăiați ambele părți ale burții de 1/4 in. de la margine, de la guler la coadă.
12
Curat. Scoateți curajul; clătiți peștele în interior și în exterior. Tăiați aripioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
13
FILE (BRUT). Scor de pește tot drumul în jurul guler doar la os. Glisați degetul arătător în tăietură pe o parte a gulerului și degetul mijlociu în cealaltă parte. Glisați degetele de-a lungul coloanei vertebrale la coadă, trăgând fileurile libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Pește
14
Tăiați coada și scoateți oasele rămase.
15
FILE (GĂTIT). Faceți 3 tăieturi prin carne până la oase: de-a lungul coloanei vertebrale (pe o parte a acesteia), la guler și chiar deasupra coada. Glisați cuțitul sub File pentru a-l elibera de coloana vertebrală și ridicați-l. Trageți în sus coada și ridicați coloana vertebrală și capul pentru a elibera fileul de jos. Scoateți oasele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
16
Notă: găsiți acești pești mici la unele magazine alimentare, piețe de pește (poate fi necesar să le comandați) și piețe asiatice. Dacă locuiți lângă un oraș de coastă, mergeți la docuri-hamsiile proaspete și mirosul sunt adesea vândute ca momeală. Căutați pești cu ochi strălucitori, piele strălucitoare și o aromă ușoară. Sunt foarte perisabile, așa că plănuiește să le gătești în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii Proaspete
Pește
17
* Căutați pasta achiote în culoarul Latino foods al magazinului dvs. alimentar sau pe piețele Latino.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.