Tacos de pui și fasole cu aragaz lent
Slow-aragaz de pui și fasole Tacos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 160 de calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, chimenul măcinat, cojile de taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Pui Negru Fasole Tacos Skinnytaste, Tacos De Pui Cu Aragaz Lent, și Tacos De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Se presară cu amestec de condimente taco; se acoperă cu ardei iute.
Se amestecă sosul de roșii, chimenul și semințele de coriandru într-un castron mediu; se toarnă peste pui. Sus cu fasole.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți și puiul este fraged.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Mash fasole în aragaz. Se toacă puiul cu 2 furculițe; reveniți la aragaz și amestecați bine.
Serviți amestecul de pui cu coji de taco, brânză, salată, smântână și salsa. Amestecul de pui se va menține la căldură scăzută până la 3 ore.