Tacos De Pui La Grătar

Tacos de pui la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 474 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, ulei vegetal, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Tacos De Pui La Grătar, Tacos De Pui La Grătar, și Tacos De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. Aruncați ceapa, usturoiul, puiul, chimenul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mediu. Ceapa și puiul la grătar până sunt fierte și ușor carbonizate, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Lăsați puiul să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu tortilla, Avocado, Salsa Verde Tomatillo carbonizată, coriandru, ridichi și pene de tei.