Reteta de carne de porc la gratar Tacos al Pastor ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 9 ore și 25 de minute. Acest curs principal are 401 calorii, 54g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Cap la magazin și ridica ardei iute, brânză Monterey jack, salsa de tomate prăjită, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Încercați Tacos al Pastor (AKA Tacos de porc și ananas), Tacos la grătar al Pastor, și Tacos al Pastor cu salată de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați guajillo uscat și ardei pasilla într-un bol și turnați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați chiles să stea 30 de minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
3
Tăiați filetele de porc în jumătate transversal și în jumătate din nou pe lungime din nou pentru a face 8 benzi lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
4
Scurgeți apa din ardei iute și turnați suc de ananas și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
5
Adăugați căței de usturoi, piper chipotle, scorțișoară, piper cayenne, chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Jalapeno Proaspăt întreg
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Transferați amestecul de chile într-un blender și amestecați pentru a face o marinată netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinata peste carnea de porc; frământați punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc. Strângeți excesul de aer și sigilați sacul. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
8
Preîncălziți grătarul exterior (de preferință cărbune) pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți carnea de porc din pungă și scurgeți și aruncați marinada; transferați carnea de porc pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Stropiți carnea cu 1 lingură de ulei vegetal și condimentați cu sare. Folosiți clești pentru a amesteca ușor bucățile de porc pentru a acoperi ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Gătiti fâșii de porc pe grătarul preîncălzit până când carnea prezintă urme bune de grătar și este ușor roz în centru, 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul celei mai mari piese ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați carnea de porc într-un platou proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Stropiți o tigaie antiaderentă cu 1 linguriță de ulei vegetal și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Pune o tortilla în ulei fierbinte și locul 1 felie de brânză Monterey Jack în centrul tortilla. Gatiti pana cand tortilla este fierbinte, usor rumenita pe fund, iar branza s-a topit, 1-2 minute. Repetați cu tortilele rămase și feliile de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
15
Transferați fiecare tortilla pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
16
Feliați fâșii de porc peste cereale în bucăți de aproximativ 1/4 inch grosime. Împărțiți varza mărunțită pe fiecare tortilla și acoperiți fiecare cu aproximativ 6 felii de carne de porc, 1 lingură de salsa de roșii prăjite și câteva felii de ardei jalapeno. Îndoiți taco peste umpluturi pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.