Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 871 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,36 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Gloria ' s Slow Cooker Tacos de porc mărunțit cu ceapă murată, Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri, și Tacos De Porc Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
La manșonul unui aragaz lent adăugați ceapă, usturoi, roșii, ardei chipotle, sos Worcestershire și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se adaugă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți lent la mare timp de 4 până la 6 ore până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, adăugați oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și sare, încălziți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se adaugă ceapa și oregano uscat. Când amestecul este rece se toarnă într-un recipient litru. Poate fi necesar să adăugați un pic de apă doar pentru a acoperi. (Păstrați la temperatura camerei timp de aproximativ 6 ore, apoi puneți-l în frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și tăiați folosind 2 furci. Aruncați cu 1/2 cană de lichid din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Pentru a servi, așezați 1/4 cană de carne de porc pe o tortilă, deasupra cu varză, avocado, ceapă, smântână și cilantro. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.