Tacos de pește Tilapia cu o tigaie cu aluniță de 5 Minute

Tacos de pește Tilapia cu o tigaie cu aluniță de 5 Minute
Un Tacos de pește Tilapia Pan cu 5 minute Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de stafide, roșii Rome, migdale albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tacos Tilapia fript sănătos și delicios {masă de 30 de Minute}, și Tacos De Pește Tilapia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentați peștele cu sare, după gust și înveliți în semințe de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
PeștePește
SareSare
3
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați tilapia și sotati până devin aurii pe 1 parte. Întoarceți-le și terminați de gătit pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din tigaie pe o farfurie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie se adaugă ceapa, usturoiul și roșiile și se sotează până când ceapa este aurie. Se amestecă migdalele și semințele de chimen și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
TomateTomate
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Deglazați tigaia sote cu apă și amestecați pasta de chili. Transferați cu grijă amestecul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
7
Adăugați cele 2 lingurițe de sare, stafidele și 1/2 tortilla de porumb și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
StafideStafide
SareSare
8
Prăjiți scurt restul de 8 tortilla peste o flacără deschisă și așezați 2 tortilla pe fiecare din cele 4 farfurii. Rupeți peștele și împărțiți-l uniform între tortilla. Puneți sosul de aluniță peste pește, acoperiți cu aisbergul mărunțit și garnisiți cu brânza cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
PeștePește
9
Servește.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista