Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată

Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 268 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată, Tacos de pește la grătar cu ceapă murată și Salsa Roja, și Tacos de pește cu ceapă murată și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, condimentele și coriandrul într-un vas superficial.
Adăugați peștele, întorcându-vă la strat.
Se lasa la marinat 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți la fierbere ceapa, oțetul, jalapeno și zahărul. Scoateți imediat de pe foc; lasa sa se raceasca. Aruncați jalapeno.
Încălziți grătarul la mare. Gatiti pestele la foc indirect timp de 8 minute sau pana cand este fiert. Trageți în fulgi mari. Gatiti tortilele la foc direct timp de 20 de secunde pe fiecare parte, pana se inmoaie si usor carbonizate pe alocuri.
Pentru a asambla tacos, puneți puiul în centrul fiecărei tortilla; deasupra cu ceapă murată și salsa verde. Îndoiți laturile tortilla peste umplutură.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.