Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche

Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche
Tacos de pește cu Salsa Verde și salată de ridiche ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 438 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.81 pe portie. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră și piper măcinat, suc de lămâie, jalapeno chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche, Tacos de pește cu Mango Salsa Verde, și Confetti de ridiche cu salsa verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista