Reteta Tacos de pește cu două Salsa este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $ 7.02 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 2 fani. Dacă aveți la îndemână castraveți, sare, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Zucchini și ardei roșu Enchiladas cu două Salsas, și Fripturi cu ochi de coaste frecate cu chimen cu două Salsas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salsa de roșii, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru a pregăti salsa de mango, combinați mango și următoarele 7 ingrediente (prin 1/8 linguriță de sare) într-un castron mic. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru a pregăti peștele, combinați 2 linguri de suc de lămâie, 2 lingurițe de ulei de măsline, chimen și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Adăugați pește în pungă; sigiliu. Marinați 15 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Presărați ambele părți de pește uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
8
Așezați peștele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau gradul dorit de coacere. Fulgi de pește în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Pentru a pregăti tacos, loc tortilla pe gratar rack acoperite cu spray de gătit; gratar 10 secunde pe fiecare parte. Împărțiți peștele și varza uniform peste o jumătate din fiecare tortilla; topiți fiecare tortilla cu salsa și 1 lingură de smântână. Îndoiți tortilele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
La 1 Ananas
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.